tidsregistrering

Tidsregistrering kan foregå på flere smarte måder

Tidsregistrering kan foregå på flere smarte måder

Hvad end du arbejder i et firma, hvor der er få eller mange medarbejdere, så kan tidsregistrering være en tidskrævende opgave. Der kan nemlig være meget at holde styr på, når overarbejde, afspadsering, sygedage, ferie m.m. skal registreres. Heldigvis er der god hjælp at hente, hvis du ønsker hjælp til at registrere arbejdstimer på en overskuelig måde. 

Sådan kan tidsregistrering foregå

Når det kommer til tidsregistrering, så kan du både investere i smarte systemer eller terminaler til at hjælpe dig og dine medarbejdere. Lad os prøve at komme med eksempler på, hvad du ofte kan vælge mellem.

Lav tidsregistrering gennem intranettet 

Du har mulighed for at få et system med tidsregistrering, som er koblet til firmaets intranet, så medarbejderne enkeltvis kan gå ind og registrere deres arbejdstid – og selvfølgelig så du som arbejdsgiver samtidig kan tilgå informationen. 

Tidsregistrering via fingeraftryk eller ID-kort

Vil du gerne, at dine medarbejdere nemt og hurtigt kan stemple sig ind og ud, når de møder på arbejdet? Så finder du terminaler, hvor den enkelte medarbejder kan registrere sig gennem fingeraftryk eller med ID-kort.

Tidsregistrering gennem ansigtsgenkendelse

Tidsregistrering kan også foregå via terminaler med ansigtsgenkendelse. Det er også en måde, dine ansatte nemt og hurtigt kan stemple sig ind og ud på, når de møder på arbejde. 

Få skalerbare systemer 

I ethvert firma kan der være meget forskel på, hvor mange medarbejdere der er tilknyttet. Desuden kan der også ske løbende ændringer i medarbejderantallet, alt efter om der skal skæres ned eller hyres flere hænder. Uanset hvilken situation du står i, så findes der skalerbare systemer, så du altid kan tilpasse tidsregistreringen til netop din arbejdsplads. 

Som du nok kan fornemme, så kan tidsregistrering foregå på mange forskellige måder. Hvis du vil finde den bedste løsning til din arbejdsplads, så ræk gerne ud til et firma, som har specialiseret sig i dette område.