hundeskåle

Stikker hundeskålen af, når der skal spises af den?

Stikker hundeskålen af, når der skal spises af den?

advertorial

Vi mener ikke det med, at man ikke kan finde hundeskålen, når hunden skal have mad, for den står som regel det samme sted, medmindre man har taget den med udenfor for at fodre dyret, eller man måtte gøre det i et andet rum, en den er vant til.

Måske er man taget på ferie og har pakket hundeskålen ned, og så skal man finde den frem til brug.
Nogle hunde er vanedyr med den slags, så der skal helst være nogle gentagelser, som man kan forholde sig til, og som der sker på de samme tidspunkter hver dag.

Men hvor mange af os har ikke oplevet det med, at vi putter noget mad i skålen, og så kaster hunden sig over den, hvorefter den rykket sig rundt, så hunden må flytte sig, mens den forsøger at spise maden i skålen?

image

Gør det nemmere for hunden med hundeskålen

Som det første skal man se på, om det er den rette hundeskål, man har valgt til hunden, for de findes i forskellige størrelser og typer.

De skal som regel også opgraderes, som hunden bliver ældre og skal have mere at spise.

Hvis man så har en stor hund, så kan det være, man skal vælge blandt hundeskåle, hvor det er en, som der er noget robust i det og ikke flytter sig så meget.

Det duer ikke at lægge noget tung, ikke-spiseligt i hundeskålen, så den bliver på sin plads, for man kan risikere, at hunden alligevel vil prøve at spise den genstand og få den galt i halsen.

Som en smart finte kan man forsøge at stille madskålen i et hjørne, hvor den så ikke kan rykke sig rundt.

Ellers kan det være noget med at opdrage hunden til at være mere rolig, når den for mad, så den ikke er så voldsom, når der er servering.