Brugte biler i danmark, salg af biler, bilportal

Spar penge ved køb af brugt bil via bilportal

Spar penge ved køb af brugt bil via bilportal

Det er sjovt og spændende at købe ny bil. Selvom en bil primært tjener et praktisk formål, nemlig at transportere dig og familien mellem hjemmet og skolen eller jobbet samt transport i forbindelse med fritidsinteresser, indkøb og andre ærinder, er man alligevel lidt ekstra på tæerne, når den nye bil skal udvælges.

Der er trods alt tale om en udskrivning af de lidt større. Samtidig betyder valget af bil en hel del for den daglige komfort og tryghed på vejen. Og så er en bil gerne en investering som kommer til at følge én i mange år.

Hvilken bil skal jeg vælge?

Hvis du allerede er godt i gang med bil jagten har du sikkert samlet en masse viden på området – for eksempel gennem bil magasiner, online såvel som offline, og via forhandlernes brochurer. Måske ved du allerede hvilket mærke og model som er din favorit. Og du har muligvis lige sunket spyttet en ekstra gang da du så prisen på drømmebilen.

I Danmark er nye biler nemlig meget dyre. Dette skyldes at hver en fabriksny bil pålægges ekstremt høje afgifter som sender bilens samlede nypris på en veritabel himmelflugt. Faktisk er det ganske urealistisk at forestille sig at kunne finansiere anskaffelsen af en spritny bil uden at optage et lån.

Samtidig vil bilen smide det meste af sin nysalgs værdi i løbet af sine første fem leveår, hvilket forringer genslags værdien betragteligt. Og dette faktum kan du vende til din fordel ved at købe en brugt bil i stedet for en helt ny én af slagsen.

Køb en brugt bil og spar mange penge

Vælger du nemlig at købe en brugt bil, som allerede har tabt størstedelen af sin nyværdi, er det slet ikke sikkert at du behøver at gældsætte dig. Og en bil med fem år på bagsmækken er stadig i fin og køreklar stand – i hvert fald hvis du køber den gennem en autoriseret forhandler. Se annoncer for brugte biler til salg online på Biltorvet.dk