Vinduespolering

Råd til vinduespudsning

Råd til vinduespudsning

advertorial

Hvis du gerne vil have pudset og poleret dine vinduer, så kan det gøres meget let med egen hånd. Når man skal pudse sine vinduer så er det en god ide at have alle redskaber klar til at udføre opgaven, det kræver en god skraber, indvasker og viskestykker så er du godt sat.

Hvis du vil have et rigtigt godt resultat kan du købe noget i høj kvalitet. Hvis du vil vide mere omkring hvordan du skal pudse eller polere dine vinduer, så læs med her

Vinduespolering

Vinduespudsesættet

Som tidligere nævnt så skal du du have det rigtige grej for at komme i gang med vinduespudsningen du kan derfor få fat i en skraber, indvasker og viskestykker til at gøre dette. I stedet for en indvasker kan du også købe en blod svamp eller en blød børste til at udføre dette. Men det anbefales at du benytter en indvasker

Lav din egen blanding til vinduespudsning

For at få en god vinduespudsning kræver det en spand med koldt vand, opvaskemiddel og lidt salmiakspiritus, det skal være med til at opløse alt fedtet og andet snavs på dine ruder. En hjemmelavet blanding er mere miljøvenligt og typisk også billigere end at købe færdigblanding.

Du behøver ikke være særlig præcis med hvor meget sæbe du putter i vandet, men omkring 5 liter koldt vand, 1 spise skefuld opvaskemiddel og en halv hætte af salmiakspiritus. Man bør ikke benytte traditionelle rengøringsmidler til at vaske sine ruder med, miljømærkede opvaske midler gør overfladen blank.

Du kan også få en til at gøre det for dig

Hvis det er så kan du også få en til at gøre det for dig. Du kan hurtigt finde en udbyder via internettet. Det kan benytte dig af din fortrukne søgemaskine og søge på eksempelvis: “vinduespolering i Næstved” og der vil komme en masse muligheder op for dig i dette område.