rekruttering

Lad et professionelt bureau forestå rekruttering

Lad et professionelt bureau forestå rekruttering

Som arbejdsgiver er der rigtig mange hensyn, du skal iagttage i forbindelse med rekruttering og ansættelse. Når du står for at skulle ansætte nye medarbejdere i vigtige eller kritiske funktioner – for eksempel ledelse eller udvikling – skal du ikke alene være opmærksom på vedkommendes faglige kompetencer. Din nye medarbejder skal også dele virksomhedens værdi sæt og ambitioner, gerne besidde erfaring fra lignende brancher og arbejds områder, og samtidig tilføre virksomheden værdi i form af nyttig ekspertise og professionalisme.

Derfor er det vigtigt, at du gennem hele ansættelses processen – fra udfærdigelse af stillings annoncen og til den endelige onboarding – gør det klart hvad dit mål med ansættelsen er. Og til dette formål er det en god idé at opsøge sparring fra professionelt hold.

Få den bedste hjælp til rekruttering i Jylland

Står du som arbejdsgiver med en virksomhed beliggende i det jyske, kan du med fordel benytte POULSEN Rekruttering som din rekrutterings partner. Når du overlader opgaven med rekruttering af især nøglemedarbejdere, specialister og ledere til POULSEN Rekruttering, kan du være sikker på, at denne opgave bliver varetaget med største omhu og ekspertise.

POULSEN Rekruttering har mange års erfaring inden for rekruttering af de bedste kræfter til det private erhvervsliv, og tager alle aspekter ved rekruttering i nøje betragtning gennem hele processen. Med POULSEN Rekruttering er du garanteret en sober, diskret og professionel håndtering af rekrutterings processen fra starte til slut.

Samtidig vil POULSEN Rekruttering altid gøre sit forarbejde grundigt, og sætte sig ind i forretningens behov og ønsker til en fremtidig ansættelse, før selve rekrutteringen af den pågældende medarbejder påbegyndes. På den måde skaber POULSEN Rekruttering værdi for din virksomheden gennem know how og ekspertise – og du kan således trygt overlade rekrutteringen i hænderne på de dygtige konsulenter hos POULSEN Rekruttering.

Du kan læse mere om rekruttering for private virksomheder på