Havemøbler

Husblog: Vælg havemøbler til dine behov

Husblog: Vælg havemøbler til dine behov

Drømmer du om nye havemøbler? Skal der være super lækre og flotte? Måske af miljøvenlige materialer? Eller så billige som mulige? Der er mange forskellige præferencer og behov, når det kommer til havemøbler. 

Hvordan vælger du egentlig de bedste havemøbler til netop dine behov? Vi giver gode råd i denne artikel – så læs bare med!

5 gode råd til at vælge dine havemøbler

I et rigtig sommerland som Danmark, hvor vi elsker at nyde solen og sidde udendørs, finder du utrolig mange slags havemøbler. Noget af det du skal tænke over, når du kigger på møbler til terrassen, er:

1) Materialer

2) Udseende og stil

3) Farver

4) Møbeltyper

5) Transportable 

1. Materialer til havemøbler – hvilke er bedst?

Du kan få udendørs møbler i både stål, træ, bambus, plastik, granit og meget andet. Der findes så mange flotte varianter. Men hvilke materialer holder bedst? Og hvilke skal du vedligeholde mindst? Mens både stål, bambus, granit og plastik er vedligeholdelsesfrit – så er træ et af de materialer, du skal vedligeholde allermest (og oftest). 

2. Udseende og stil – hvordan finder du flotte havemøbler?

Skal de være meget enkle og praktiske? Eller have fine detaljer? Du kan finde alskens stilfulde havemøbler både i møbelbutikker, byggemarkeder og online. 

3. Hvilken farver skal du gå efter?

Hvis ikke du nødvendigvis vil have møblerne i en markant farve, kan du vælge at gøre dem mere personlige med farverige hynder til dem.

4. Stole og borde eller loungemøbler?

Bare et havemøbelsæt med ét bord og seks stole til? Eller vil du have et lækkert loungesæt, så du kan slappe af med stil og nyde solens stråler?

5. Skal møblerne være nemme at flytte med?

Det er jo ideelt, at de er nemme at flytte og pakke væk til vinter. Men står de godt fast, skal du heller ikke ud og tøjre dem, når det blæser.