leasing af bil

Gode grunde til at lease din næste bil

Gode grunde til at lease din næste bil

Er du bilejer, så kan du med stor fordel læse videre her. Det er generelt dyrt at være bilejer i Danmark. På grund af den høje registreringsafgift på 150 %, er det blevet populært at køre rundt i de små mikrobiler i Danmark. Der er dermed også en langt højere tabsværdi på bilen, da hver kilometer du kører i bilen betyder at du taber penge på værdien af bilen. Derudover kræver din bil pleje og vedligeholdelse, hvorfor den skal have årligt service og de nødvendige reparationer der vil komme i løbet af året.

Leasing er blevet populært med tiden og er stadig i stor vækst. Der er rigtig mange der vælger at lease deres bil frem for at købe en bil i dag. Fordelen ved at lease en bil frem for at købe en bil, er at du slippet for at skulle betale hele registreringsafgiften på én gang. Det kan derfor betyde, at du sparer mange penge og kan få den bil du går og drømmer om langt billigere. Leasing er dog mest aktuelt for dig, som gerne vil køre i en nyere bil og have mulighed for at skifte bil hvert år, hverandet år eller helt op til hvert tredje år. For dig som kun vil have én bil i flere år, kan det ikke betale sig at lease en bil.

Fordele ved at vælge leasing

Fordelen ved at lease en bil i dag, er at du får en ny bil eller din drømmebil til en mindre udbetaling. Herefter betaler du månedligt et sted mellem 0,5 – 2 %  af registreringsafgiften om måneden. Når du leaser en bil hos en autoriseret forhandler, skal du heller ikke bekymre dig om service og vedligeholdelse. Det er nemlig inkluderet i leasingaftalen. Du kan derfor med ro i sjælen sætte dig ind i din bil hver dag og køre afsted.

Her finder du en guide til leasing af bil.