Gode fifs

Gode fifs findes meget let nu om dage!

Gode fifs findes meget let nu om dage!

Gode fifs til alt mellem himmel og jord er blevet markant lettere at tilgå, end det var for bare en årrække tilbage, og vi kan vist godt blive enige om, hvem vi kan give den positive skyld for det: internettet.

Verden er blevet bundet sammen som aldrig før, og selv før de sociale medier stormede frem, så var det blevet allerede før da meget lettere at finde disse gode fifs om alt fra, hvordan man bygger en terrase til, hvordan man udfylder en selvangivelse.

Man skulle blot søge efter det på nettet, og så dukkede der relevante resultater frem – og sådan foregår det stadig i da, men de gode søgemaskiner er blevet bedre til at sortere resultaterne efter, hvad lige du leder efter.

Er man så nu om dage blevet endnu mere doven, så kan man bare lave et opslag på ens sociale medier og se, hvem der svarer en, og selv hvis man ikke har nogle i den nærmeste kreds, der kan hjælpe en, så er der med stor sikkerhed nogle andre, der bestemt kan pege en i den rigtige retning.

Før i tiden skulle man håbe på, at nogle fysisk i ens nabolag, på arbejdsplads eller i familien kunne hjælpe en eller trække på noget viden – det kunne tage lang tid at få et svar.

Ellers måtte man håbe på, at der blev vist noget i TV’et med ens emne, som man gerne ville have hjælp til, eller man måtte abonnere på nogle magasiner og satse på, at de skrev om ens emne – hvis man da ikke ligefrem opfordrede til det.

Således er det nu om dage faktisk imponerende, hvis man ikke kan finde et konkret svar på et spørgsmål, eller man kan finde disse gode fifs via få søgninger på nettet, uden man skal hen at lede alt for længe.