hotstone

Find mere udstyr til din hotstone massage

Find mere udstyr til din hotstone massage

Hotstone massage er en af de ting, der ses flere og flere steder i massageklinikker, og det er ikke så underligt. Oprindeligt er det en massageform, der har indiske rødder, hvor der arbejdes med, at man ved hjælp at disse sten, som også kan beskrives som opvarmede lavasten, masserer den klient, der er inde.

Generelt er den eller de sten der bruges i en hotstone massage gode til at skabe en massage, som er afslappende og afstressende. Undervejs vil klienter nemlig kunne mærke, hvordan musklerne langsomt afspændes, og kroppen kan derfor føles helt lettet bagefter. Det skyldes i den grad også den varme, klienten vil opleve fra stenene.

Find sten til din hotstone massage 

Hvis du har en klinik, hvor du gerne vil have fat i en hotstone eller måske flere, så du kan bruge dem i dine behandlinger, så er dine muligheder gode. Der findes nemlig forskellige leverandører, som har et bredt udvalg af sten og diverse udstyr, der kan høre med til denne massage. 

Når du er på jagt efter stenene, vil du opdage, hvordan du kan købe dem i mange forskellige størrelser, og at du kan finde varianter, som er mere egnet til bestemte kropsdele end andre. Hvis du vil være sikker på, at du er godt udstyret, kan du også vælge at købe et større sæt, hvor der medfølger en god portion sten. Så er du helt sikker på, at du altid har lige de sten ved hånden, som du har brug for i massagen. 

Hvis du ikke er sikker på, hvilken eller hvilke sten du skal gå med, så tag endelig fat i det firma, som sælger dem. Så kan du helt sikkert få god rådgivning omkring, hvad du skal være opmærksom på, og hvordan du selv kan komme bedst i mål med de massager, du laver.