gulvafslibning på Fyn

Få tilbud på gulvafslibning

Få tilbud på gulvafslibning

advertorial

Har du været så heldig at få en bolig – eller har du allerede en – med smukke gyldne trægulve, skal du være opmærksom på at gulvene skal afslibes på et eller andet tidspunkt. Uanset om de skal afslibes inden du flytter ind eller når du allerede er flyttet ind, skal du ud og få tilbud fra et eller flere afslibningsfirmaer.

Du kan blandt andet få oplyst gulvkanonen priser. Det er en god ide at bede flere afslibningspriser inden du vælger et af tilbudene. Du bør bede mindst tre firmaer om et tilbud. Dermed får du et godt overblik over prisniveauet og kan finde det bedste tilbud. Husk det skal være et tilbud, der indeholder efterbehandling af gulvene.

gulvafslibning på Fyn

Pas på dine nye gulve

Når du har fået afslebet dine gulve er det vigtigt at de bliver efterbehandlet før du tager dem i brug. De skal have mindst tre behandlinger for at de er mættet og ikke opfører sig som en svamp, for alverdens skidt og snavs.

Gulvene skal som nævnt have tre behandlinger og de skal være våde, men ikke ligge under vand og det er vigtigt at de tørre imellem hver behandling. 

Når du har taget gulvene i brug, er det en god ide at undgå at gå rundt med sko indendørs. Med jævne mellemrum skal gulvene vaskes. Har de fået en behandling med lud er det det du skal vaske dem med. Er de blevet behandlet med lak, kan du bruge almindelig universal sæbe.

Inden du får dine gulve afslebet, er det vigtigt at du laver et ordentligt forarbejde. Start med at få vasket gulvene godt og grundet. Er gulvene beskidte når du får dem afslebet, vil det gamle skidt og snavs ende med at blive slebet ned i gulvene. Er der malerrester og andet, er det også en god ide at få det fjernet.