Gulvslibning

Få flotte og charmerende gulve med en gulvslibning

Få flotte og charmerende gulve med en gulvslibning

Trænger dit gamle, slidte trægulv til en opfriskende behandling? Så bør du kontakte dit lokale gulvfirma.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel gulvslibning?

Måske tænker du at det er nemmere og billigere blot at leje en maskine til afslibning af gulve og så selv tage fat på opgaven. Men her skal du tænke på at der er en del besvær og udgifter forbundet med dette stykke arbejde.

Er du ikke i besiddelse af en bil kan det godt være op ad bakke at få den tunge, lejede gulvslibning maskine hjem fra byggemarkedet. Det samme gælder for de materialer som skal indkøbes til gulvslibning og efterbehandling – for eksempel sandpapir, klude, lud, sæbe, olie og hvad der ellers skal bruges.

Samtidig er det ikke nogen gratis omgang at leje udstyr eller indkøbe materialer. Du vil ikke have glæde af de samme stordrift fordele som et gulvfirma i denne forbindelse. Dertil kommer tids forbruget. Du skal sætte mange dage af til såvel gulvslibning som til efterbehandling af dit gulv. Og hvis du regner dit forventede tids forbrug sammen med de direkte omkostninger i forbindelse med indkøb af materialer og leje af udstyr vil det således hurtigt stå klart at det næppe kan betale sig selv at slibe sine gulve.

Få de flotteste gulve med hjælp fra en dygtig gulvsliber

Samtidig vil du med en faglært håndværker på opgaven være garanteret det optimale resultat. En kompetent gulvsliber med mange års erfaring inden for faget vil have langt bedre forudsætninger for at frembringe den smukke og ensartede overflade samt et slidstærkt gulv end du selv. Du vil samtidig kunne få den mest kvalificerede rådgivning og vejledning omkring såvel valg af efterbehandling som pleje af dit nyslebne gulv. Og så vil du kunne have glæde af gulvet i mange år.

Hos DBF Gulvservice får du garanti for holdbarheden af dit gulv – læs mere på https://dbf-gulvservice.dk/vi-udfoerer/gulvslibning/