puslespil

Få flotte brikker at flytte med

Få flotte brikker at flytte med

Kom ned i gear med et puslespil

Der er noget både hyggeligt og beroligende over at lægge et puslespil. Først kigger du udover et gevaldigt rod. Så begynder du at sortere de forskellige brikker, og langsomt kommer der orden i kaos. Med et puslespil får du alletiders mulighed for at komme helt ned i gear, samtidig med at du kan nyde en hyggelig stund alene eller sammen med dine nærmeste. Og køber du dit puslespil hos Vissevasse, så kan du glæde dig over, at der venter dig et virkelig flot motiv, når alle dine brikker er samlet. For det at samle et puslespil har Vissevasse gjort til en virkelig æstetisk oplevelse.

Velkendte motiver

Vissevasse tilbyder et stort udvalg af flotte puslespil til både børn og voksne. Her finder du de velkendte motiver fra de plakater, den københavnske kunstvirksomhed har sendt på markedet siden starten i 2013. Puslespillene kan have motiver fra en bro, en svane eller en picnic, mulighederne er mange. Men fælles for alle motiverne er, at de afspejler den melankoli og eftertanke, der findes på plakaterne fra Vissevasse. Med puslespillene fra Vissevasse kan du, ligesom med plakaterne fra samme sted, stoppe op i en travl hverdag og drømme dig et sted hen, hvor der virkelig er behageligt.

Læg puslespil alene eller med familien

Puslespil har den store fordel, at de både kan lægges alene eller sammen med din familie. Og Vissevasse har sørget for, at du kan udfordre dig med for eksempel det flotte Let it snow puslespil, der har 1000 brikker. Men har du knap så meget tid, så kan du også kaste dig over det populære minipuslespil, som egner sig perfekt til den korte togtur eller ventetiden hos tandlægen. Vælger du at forære et de flotte puslespil til en af dine nærmeste, så kan du pryde indpakningen med et flot fødselsdagskort, som Vissevasse selvfølgelig også gerne leverer.