døre

Få en mindre varmeregning med nye døre

Få en mindre varmeregning med nye døre

advertorial

Der er flere ting, du kan gøre for at få en mindre varmeregning. En af dem er at få udskiftet dine dine døre og vinduer. Især hvis de er af ældre dato. Er dine døre og vinduer ikke gode nok, vil du skulle bruge flere penge på at få varmet din bolig op. Af samme grund kan det godt betale sig at bruge penge på at få udskiftet døre og vinduer.

Når du har fået udskiftet dine døre og vinduer, er det vigtigt at husker at få luftet ud dagligt. Det skal ske to gange dagligt og i mindst 5 min. Der skal være gennemtræk, så det er ikke bare nok at åbne et vindue på klem. Årsagen er at luften har svære ved at udskifte sig selv, når boligen er godt isoleret. 

døre

Det skal du overveje, når du får nye døre

Der er derudover andre ting du skal være opmærksom på når du vil udskifte dine døre. En af dem er om de skal have samme størrelse som de nuværende. Fordelen ved at få dem større er at du vil få mere lys ind i din bolig. Det kan blandt andet ske ved at få et par fastkarmsvinduer ved siden og over din hoveddør. Det kan også være at få udskiftet din terrasse dør med dobbelte. Ud over at du får mere lys ind i din stue, vil den også virke større og det er nemmere at komme ud på terrasen. 

En anden ting du skal undersøge er om det giver mening at få dørene til at vende ud af. Det vil få din entre og stue til at blive større. Du skal du dog huske at undersøge, om døren vil ramme ind i taget eller tagrenden. 

Du skal også beslutte om du vil have samme nøgle i alle døre eller en forskellig.