Emaljelak til badekar

Derfor er genbrug altid en god idé

Derfor er genbrug altid en god idé

advertorial

Genbrug er en god måde at reducere din miljøpåvirkning på. Det reducerer behovet for udvinding af naturressourcer, og det er bæredygtigt, fordi du sparer penge i det lange løb. Genbrug har også en positiv indvirkning på miljøet, fordi affald, der kunne være gået til deponering, i stedet bliver genbrugt. Dette er blot nogle af de mange grunde til, at genbrug altid er en god idé! Læs med og bliv inspireret til, hvordan du kan genbruge mere!

 

image

 

Giv dit brugte tøj til genbrug

En af de nemmeste måder at genbruge mere er ved at give dit gamle tøj til en genbrugsbutik, sælge det og/eller selv købe dit tøj i genbrugsbutikker. På denne måde sørger du for, at tøjet får en længere levetid og samtidig går dine penge går til et godt formål. Det er en fejlagtig overbevisning, at der kun er gammelt og slidt tøj i genbrugsbutikker. Det var der måske engang, men det er i dag blevet særdeles populært at købe brugt tøj og du kan finde meget fint tøj i genbrugsbutikker.

Fiks dine gamle møbler

En anden måde du kan genbruge mere er ved at fikse dine gamle møbler. Vi vælger tit at smide vores gamle møbler ud og købe nye, selvom vi sagtens kunne have fikset de gamle. Det er hverken sparsomt for miljøet eller pengepungen og vi vil derfor slå et slag for at genbruge dine gamle møbler. Tit og ofte kan en gang slibning og maling gøre en verden til forskel – og det er da i hvert fald forsøget hver.

Der er mange, der vælger at udskifte deres ældre køkkener og badeværelser. Dog kan du tit gøre en kæmpe forskel ved blot at male skabslågerne og skifte grebene på det gamle køkken. Du kan også vælge at male dit gamle badekar med emaljelak til badekar og få et næsten nyt og meget skinnende badekar.

Mulighederne er mange og det er bare med at komme i gang med at genbruge mere!