billigt lån

Bruger du pengene fra dit billige lån med det samme eller over en længere periode?

Bruger du pengene fra dit billige lån med det samme eller over en længere periode?

Det smarte – og egentlig også det væsentligste – ved sådan et billigt lån er, udover at det ikke koster mange penge at optage, at man så hurtigt har det ekstra rådighedsbeløb, som man kan bruge på det, som man har lyst til.

Man kan jo tage sådan et lån, uden man behøver at forklare, hvad man skal bruge pengene til, hvilket man måske ville skulle, hvis man lånte pengene fra ens egen bank, hvor man har ens konti.

Her skal man måske vise, hvad ens jobsituation er, hvad man tjener, om nogen kan stille kaution med videre, før man allernådigst får lov til at låne penge – og så er det måske mindre, end hvad man havde forventet.

Sådan ligger landet ikke hos: https://ikanobank.dk/kampagnesider/billige-laan 

Så når du har de her penge, så er det jo helt op til dig, hvad du vil bruge dem til.

Du kan endda skifte mening undervejs, hvad du vil bruge pengene til.

Det medfører så også, at din plan for forbruget kan ændre sig.

Forsvinder lånet med det samme mellem hænderne på dig, eller brænder de sig varme i lommen?

Den første tanke kunne jo være, at du havde til hensigt at bruge pengene på noget, som der skulle betales her og nu, hvilket kunne være ønsket om nogle nye møbler eller en istandsættelse.

Men ved nærmere eftertanke finder du frem til, at den istandsættelse kan vente, og de møbler var måske ikke så spændende, som du havde oplevet dem til at starte med.

Så når du ser de her penge på din konto, så kan det være, du vil bruge dem alle sammen på en luksusferie, som du føler, du har fortjent dig.

Men det kan også være, at de penge skal bruges på nogle gaver til familie og venner over en længere periode, eller også fordeler du pengene over et bestemt antal måneder og bruger dem derefter.

Det er helt op til dig!