brygudstyr fra albryg

Bliv klar til sommeren med brygudstyr fra albryg

Bliv klar til sommeren med brygudstyr fra albryg

Sommeren er over os lige om lidt – og så er det tid til kolde øl og hygge under parasollen. Skal du imponere vennerne, familien, fodboldklubben eller dine gamle skolekammerater til jeres årlige sammenkomst med hjemmebrygget øl, er det nu, du skal i gang. God øl tager nemlig den tid god øl tager – og du vil sikkert gerne øve dig lidt, og fremstillet et par prøvebatches, før det endelige slags skal stå.

Kom i gang med hjemmebryggeriet med et begyndersæt

Den gode nyhed er at ølbrygning for begyndere ikke er nogen dyr affære. Du behøver med andre ord ikke at vælte familiens budget for at finansiere din nye hobby. Er du 100% nybegynder ud i brygning af øl kan du nemlig for ganske få penge erhverve dig et begynder sæt til ølbrygning hos Albryg.

Med et begynder sæt kan du nå rigtig langt når det handler om at lære brygge processen at kende, og fra starten fremstille velsmagende øl af alle typer. Du kan nemlig med stor fordel anvende en såkaldt All Grain Kit sammen med dit begynder sæt. En All Grain Kit er sammensat af alle de nødvendige ingredienser som skal til for at fremstille eksempelvis IPA, Bock, Weissbier, Pilsner eller Stout.

Du skal således gøre dig ekstremt umage før din ølbrygning går galt når du anvender et begynder sæt og en All Grain Kit fra Albryg. Faktisk er du nærmest garanteret et velsmagende resultat hver eneste gang du brygger. Og det til aldeles rimelige priser – dit begynder sæt vil have tjent sig selv ind i løbet af ganske få måneder!

Opgradér dit brygudstyr til et bryganlæg

Når først du er godt inde i ølbrygningens processer kan du avancere til et semi professionelt bryganlæg fra danske Brewster Beacon, som også findes hos Albryg. Læs mere på hjemmesiden albryg.dk.